Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 30. september 2009, kl. 22.04

Næste generation i gang

Så havde sønnike (den ældte) gæster, som skulle spille D&D i dag. Den første gang han var Dungeon Master med terninger, figureer og det hele (de har lavet noget freestyle ovre i skolen, men nu var det mere "rigtigt").

I virkeligheden havde jeg troet det var meningen jeg skulle være DM den første gang, og havde endda forberedt mig på det - men sådan skulle det ikke være, det ville han selv.

Så jeg holdt mig i baggrunden, og sagde kun noget hvis jeg blev spurgt; de kender ikke meget til reglerne, så mange ting bliver misforstået - men de havde det sjovt, og hvorfor gå ind og ødelægge det?

Godt at se næste generation nu for alvor er igang! :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Tårnet sagde ...

:) jeg fik lov til at introducere min nevø + venner til bordrollespil. de gik mange af dem og larp'ede lidt, så tænkte de skulle prøve noget "rigtigt" :)

Så jeg fik opsnuset et harry potter scenarie som var kørt på et par mindre cons og kørte det for dem.

Jeg har haft bedre spillere, men absolut også nogle som var langt værre. og de havde det sjovt, og det var langt det vigtigste!

Leoparddrengen sagde ...

Helt sikkert.

Jeg tror faktisk han (min søn) kan gå hen og blive ganske god DM, etter scenarekonstruktør. Han går meget op i at gå og tænke over eventyrene, han vil sende spillerne ud på; men har selvfølgelig ingen idé om hvad der er en fair match for et low-level party, så jeg må prøve at guide ham lidt indimellem (- nej, jeg tror ikke du skal sende en Beholder Tyrant mod dem, bare fordi du har figuren, og ja, den er sej!).

Og han er meget interesseret i Forgotten Realms, fordi han har spillet Neverwinter Nights, så han går og quizzer mig om området omkring Sword Coast, og lignende. Som jeg rent faktisk ikke ved meget om, men så er der jo nettet.

Så det bliver spændende at følge.