Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 1. oktober 2009, kl. 12.39

Nu overvejer han

I lørdags var Søren Gade enig med mig - hvis det viste sig at bogen stammede fra Forsvaret selv, var ansvaret & aben hans - hvilket kun kan tolkes som at han må gå, efter min mening.

Nu overvejer han sin stilling. Jeg håber at han vælger at gå af. Ikke fordi jeg ikke kan lide ham - for i betragtning af hvor uenig jeg er med ham politisk, og med mange af de ting han er sat til at forvalte, kan jeg faktisk godt lide ham. Og har haft en del respekt for ham - ikke mindst i betragtning af hans forgænger.

Men hvis han ikke går på den her, finder jeg det umuligt at bevare den respekt.

[Opdatering]: Well, til DR Nyheder siger Søren Gade at han ikke går af. Det var trist. Og det gør jo ikke just at han bliver mere troværdig.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: