Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 29. september 2009, kl. 22.07

Det er altså lidt sødt

synes jeg. Lidt sødt at Wonderful Copenhagen, VisitDenmark (skulle de iøvrigt ikke holde lav profil) og diverse medier, er ved at løbe over af begejstring for, hvor meget det her IOC møde på fredag kommer til at betyde for Danmark og Københavns kendthedsfaktor ude i verden.

Optimisme er selvfølgelig en god ting: men lad mig spørge ud i luften. Er der nogensinde nogen af mine læsere, der har bemærket i hvilken by OL tidligere er blevet afsløret? Jojo, man lægger mærke til hvilken by der får det, men hvor det bliver afsløret?! Eller har set lange indslag om denne bys fortræffeligheder, attraktioner og kommende-enlige-mødre-i-Nyhavn?

Jeg har ihvertfald ikke. Jeg tror de eneste der bemærker det foregår her, er vi benovede danskere, samt lige de 4 delegationer, med følge og journalister. De fleste medlemmer af IOC-komiteen er sandsynligvis for senile eller fordrukne til at vide noget som helst om hvor de befinder sig i verden.

Så stor reklame for København? Jeg tror det næppe.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: