Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 30. september 2009, kl. 21.54

Kvindeverden!

Så sidder man her og ser Penge på DR, og så sidder der ved gud en dame, der mener det vil være mest økonomisk og bedst for klimaet, hvis der etableres en skrotningsordning "så man kan få udskiftet ens gamle fyr".

Jeg synes eddermame det er hårde krav der stilles til os mænd nu om dage - bare fordi man er kommet lidt op i årene og måske går og prutter lidt for meget, skal man skiftes ud med en yngre model?!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

LilleQ sagde ...

tjahh nogen af de der feminister kunne sige "HA, så kan i selv prøve det...at blive skiftet ud med en yngre model"...jeg tænker mere sådan.. har hun ikke andet at brokke sig over end der er kommet lidt alder og pondus på og måske lidt mere metangasudslip.. så syntes jeg måske hun skulle tage fat i egen barm og gøre noget der.


Men jeg er også sær og ved jeg aldrig får invi til femigrupperne...og et så også meget godt..


NB har ikke set programmet så udtaler mig i lige dele ud fra dine ord og den lettere luftart her ;) :)

LilleQ

Leoparddrengen sagde ...

Well, hvis jeg skal være helt ærlig var det vist et nyt oliefyr, hun mente. Men jeg kan jo godt lide at misforstå ting, når jeg kan.... ;)