Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 1. oktober 2009, kl. 23.49

At sidde eller ikke at sidde

Okay, efter en dag med alt for meget kaffe, og alt for meget Gade-Gate, må jeg vist geare lidt ned med lidt andet.

Et af de andre store debatemner i dag, har åbenbart været at Brorsonsskolen i Varde har opfordret deres hanlige elever til at sidde ned når de skulle tisse. (Hvorfor det kun er de hanlige og ikke de hunlige nævner historien intet om.) Der er vist endda tale om en smiley ordning?

Og Carl-Mar ruller sig straks ud, og taler om at drengene bliver bøsser på den måde. Så hvis nogen skulle være i tvivl om at det er skadeligt at have hjernebarken placeret i pikhovedet, burde det ihvertfald nu være opklaret.

Men mit indtryk er, at det faktisk er noget der kan være et stort mysterium for mange kvinder, og da jeg (heldigvis) har en del kvindelige læsere, vil jeg prøve at fortælle hvordan jeg har det med det.

Hvilket på ingen måde skal tages som værende dækkende, jeg tror mænd har det ret forskelligt med det!

Da jeg var barn var det meget enkelt: skulle jeg tisse, stod jeg op. Skulle jeg skide sad jeg ned.

Men så fandt jeg ud af min far nogle gange sad ned om natten... hvilket nok har lagt en kim, og det var ihvertfald første gang jeg overhovedet tænkte over det.

Anden gang jeg kom til at tænke over det (og måske grunden til at jeg tror en del kvinder er på herrens mark) er at jeg forstod på min mor engang, at hun troede at hvis mænd skal skide, står vi først op og pisser, og dernæst sætter vi os og skider.

Igen, jeg ved ikke hvordan andre har det, men hvis jeg ved der skal noget ud bagtil er det altså ikke proceduren. Og det er heller ike noget jeg vil anbefale, men igen, det er måske bare mig der ikke har styr på hvad der sker hvor....

Hvor jeg er i dag, helt åbent: altid hvis jeg skal skide, sidder jeg ned. Som regel hvis jeg skal tisse står jeg op. Undtagelsen er, hvis jeg vågner om natten med jern på - så kan det altså være umuligt at overskue de akrobatiske øvelser der skal til for at få dirigeret strålen ned i retning af kummen. Og så sætter jeg mig ned.

Hvilket i sig selv kan være uhyggeligt svært, for med jern på kan man blive presset ret langt op ad bagsædet, især hvis en vinkel skal opnås så det hele ikke sprøjter op igen.

Det er dog ikke helt så besværligt som på amerikanske toiletter. Som jeg altså ikke rigtig har forstået hvordan man bruger.

Så det er bestemt ikke et enkelt emne, og jeg tror ikke der findes et enkelt svar som passer på alle.

(Noget andet er så, at jeg synes det er dybt idiotisk af skolen at slå på hvordan drengene skal tisse. Naturligvis skal de lære atramme kummen - men det har trods alt gennem tiden kunne læres, om ikke andet over tid. Og så må de altså leve med rengøringsudgifterne.

Iøvrigt: hvis drengen ikke lærer at ramme kummen i 0.-2. klasse - fordi de er artige og sidder ned. Og så kommer til tredie klasse, og må stå op, men ikke aner hvor deres sprøjt rammer? Hvordan mon den samlede effekt så vil blive? Rent hypotetisk, for det hele holder jo ikke en skid.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: