Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 1. oktober 2009, kl. 09.58

Perfekt romantisk date?

Jeg sidder og overvejer hvordan man laver en rigtig god romantisk date i øjeblikket. Og jeg tænker, det plejer at være noget med noget at spise, en film og så hvis det iøvrigt går godt, diskussion om det skal være my place or your place...?

Så jeg tænkte, hvis man nu tager udgangspunkt i hjørnet af Vesterbrogade og Oehlenschlägersgade? Der er masser af spisesteder i nærheden, og lige på hjørnet ligger for eksempel en 7-Eleven; der kan man jo for eksempel få både pizza-slices og franske hotdogs.

Så efter indtagelse af lækker italiensk eller fransk cuisine kan man gå i den nærliggende Hawaii Bio og se en film - de har vistnok et stort og hele tiden skiftende udvalg, så man skulle nok kunne finde noget at se.

Og man kan endda få en privatkabine, det er jo næsten ligesom et hotelværelse, så behøver man ikke den der diskussion om hvor man skal tage hen bagefter.

Er jeg på rette spor - lyder det ikke bare perfekt romantisk?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du er på dette vej!

Praktisk og vidunderlig romantisk!

Jeg misunder virkelig den date der får gaflen i dig, Leo!

Leoparddrengen sagde ...

Lyder godt! Tak! ;)

Anonym sagde ...

Det kommer helt anden på kvinden...

Men bortset fra det, så er det blevet moderne med hjemme dates. Det er også mere personligt og så synes jeg at biograf og date, hvis det er den første date, så er det no go.

Du skal invitere kvinden hjem og diske op med en lækker rødvin, stearinlys og en lidt lækker mad.

Så scorer du.

Leoparddrengen sagde ...

Tak for forslag, som gør at jeg må forholde mig lidt mere alvorligt til det.

For det første skal jeg nok lige perspektivisere lidt:

Jeg ved ikke om der bliver tale om date, jeg er bare begyndt at overveje lidt muligheder. Men hvis der gør, er der ikke tale om en jeg har mødt online eller lignende; det er en jeg kender lidt i forvejen, men der vil være tale om at føle lidt nærmere "på tænderne"...

Så jeg mener netop der er en pointe i at det foregår på neutral grund.

Da det ikke er blind date vil jeg ikke sådan afvise biograf, selvom det ikke nødvendigvis er noget jeg satser på - men hvorfor er det egentlig det er no go?