Leoparddrengens
Public Key

mandag den 28. september 2009, kl. 01.16

Østerbro Mysteriet - Forbrydelsen II

Jeg har så lige - lidt forsinket - fået set første afsnit af Forbrydelsen II. Og jeg synes det virker som om den bliver bedre end 1'eren, selvom det selvfølgelig er svært at spå om endnu.

Men den virker skarpere i historien, og mere fængende. Det hjælper selvfølgelig også, at den ikke lægger fingrende imellem politisk - jeg foretiller mig at Søren Espersen og Ole Hyltoft er helt oppe i det røde sorte felt på nuværende tidspunkt.

Hyggeligt er det også for mig, at meget foregår på ydre Østerbro omkring hvor jeg er vokset op. Mindelunden, kassernen (jeg går ud fra det skal gå for at være Svanemøllen Kasserne), skolen på Sionsgade (vel, måske ikke så hyggeligt...) og Vibeke Lunds bopæl.

Jeg kan dog ikke lade være med at spekulere på, om vi nogensinde får Nicolas Bro i en rigtig gennemført usympatisk rolle? Jeg tror det ville klæde ham - og iøvrigt være godt for hans karriere på sigt, selvom den jo på ingen måde tegner dårligt... (Nu ved man selvfølgelig aldrig hvordan den nye justitsminister vil udvikle sig, men som tegningen ser ud er det næppe djævlen selv vi får at se.)

Og så kan jeg ikke lade være med at nævne, at jeg altså godt kan blive lidt små-forelsket i Sofie Gråbøl som Sarah Lund - som efter min mening hele tiden udstråler en eller anden meget interessant latent seksualitet under sit is-ydre. Muligvis er det bare mig der læser ting som ikke findes, men jeg sad med fornemmelsen i hele* første inkarnation, og har den nu igen i anden.

Så jeg må da sige, at jeg ser frem til næste afsnit!

* Jeg så faktisk ikke hele første del; jeg tror først jeg hoppede på omkring 5.-6. afsnit i første sæson.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

skh sagde ...

(Uuuh, første gang jeg skriver i Leoparddrengens blog!)

Ville bare lige sige at Nicolas Bro i filmen "Offscreen" er dybt, dybt usympatisk, og filmen er derudover rigtig, rigtig god. Så se den hvis du vil opleve Nicolas Bro på en helt anden måde!

Har nydt at læse med dagligt!

- Sofie

Leoparddrengen sagde ...

Tak for ordene :), og henvisningen.

Offscreen, det er den hvor han render og folmer sig selv ikke? Ja, den har jeg ganske rigtigt ikke set; og jeg overvejede da også lige at jeg skulle passe på hvad jeg skrev tidligere, når jeg ikke havde set den.

Men nu vil jeg da se at få den set!

Anonym sagde ...

Synes det er spændende at Leoparddrengen finder kølige kvinder sexede ...

Fortæl fortæl ...

Leoparddrengen sagde ...

@Brain

Tror ikke der er så meget at fortælle; det er ikke noget jeg generelt tænder specielt på.

Og egentlig heller ikke her, det er mere det man aner under overfladen.