Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 8. marts 2011, kl. 18.03

Hvor bliver de kussebilleder af?

Her har jeg gået og set frem til i dag, 8. marts, hvor Kvinde Kend Din Krops kussomat skulle have premiere... (og jeg gætter på jeg ikke er den eneste som har været nysgerrig - især nu hvor RateMyCamelToe.com ikke fungerer længere).

Så nu var jeg inde på deres site... men der var hverken kusser eller fisser, kun en røv på cykel.

Jeg er umiddelbart lidt skuffet - måske står det alligevel værre til med ligestillingen end jeg regnede med?

Jeg vil derfor godt opfordre alle kvindelige læsere til at opsøge Kussomaten og få taget et billede, eller taget et billede og sende med mms til 1919 (husk at skrive KUSSE til sidst i beskeden, ellers er det ikke godt at vide hvor billedet havner.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: