Leoparddrengens
Public Key

søndag den 10. april 2011, kl. 12.39

I Bournonvilles fodspor

Så var vi jo ellers lige til første optagelsesprøve i dag for den yngste på det kongelige teaters balletskole, som jeg skrev om for godt en måned siden jeg havde meldt ham til. Jeg må ellers tilstå at jeg var ved at få kolde fødder, for da jeg fortalte ham om det var han bestemt ikke meget for det. Faktisk sagde han med det samme jeg begyndte at tale om noget med en optagelsesprøve, at det bare ikke måtte være noget med dans!

Det var da ihvertfald det sidste i verden, og kun noget for piger. Og da jeg samtidig har meget om ørerne og i hovedet i øjeblikket - så kunne jeg næsten ikke overskue det. Men hans mor, der i starten var skeptisk og ville overlade det til mig, var i mellemtiden blevet mere entusiastisk - så vi kom allesammen afsted her til formiddag.

Og han gik sgu videre, til et såkaldt forkursus i maj. (Hvis man skal sammenligne med x-factor - hvilket man ikke skal - svarer det vel til bootcamp.) Men jeg ved ikke hvor stor procentdel der i første omgang i dag blev siet fra - egentligt var det vist mest noget med det skulle checkes at deres hofter var smidige nok, samt nok noget basal motorik.

Men jeg ved det egentligt ikke - vi forældre var ikke med til selve udtagelsen, ungerne blev taget fra os i grupper på 10 - det var egentligt lidt underlig følelse - og så kom de tilbage noget tid senere med papir der sagde om de var videre eller ej.

Men han virkede da ihvertfald ikke traumatiseret, var i ganske godt humør, sagde at de havde skullet strække ud, og så noget med at klappe 7 gange og sætte en arm i siden. Og at det var hårdt (det tror jeg nu mest var... tja, fordi det ville give point at sige.)

Men, øh, tja, fortsættelse følger fra "bootcamp", hvorfra de løbende gennem 3 uger vil blive siet fra.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: