Leoparddrengens
Public Key

fredag den 15. april 2011, kl. 19.30

State of mind

Jeg oplever meget i disse dage, hvordan det at skrive - for mig blogindlæg - meget handler om, om ens sind er i en tilstand hvor skrivning ligger lige for.

Det er ellers en tilstand jeg har været i i omkring 2 år, men den seneste måneds tid er jeg blevet revet længere væk fra computeren, både fysisk og mentalt. Og så viser det sig også sværere at skrive noget, selv når man rent faktisk har tiden og muligheden.

Det er ellers ikke fordi jeg ikke har historierne og trangen - for eksempel ville jeg gerne skrive en update på den store tids- og tankerøver, min mors helbredstilstand, men det kan jeg altså heller ikke lige komme igang med, kan jeg mærke.

Men nu er det snart påske - og eks'en hiver ungerne med på charter - så mon ikke jeg kan komme i en lidt mere afslappet tilstand der?

Jeg satser. Kan godt bruge en lidt mere afslappet tilstand.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: