Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 5. august 2010, kl. 15.33

Google: Hvad betyder Stjernevisning

Det er lidt et gæt fra min side, men efter hvad spørgeren siden er gået ind på, tror jeg det handler om det relativt nye Google Værktøj, Stjernevisning. Jeg har før skrevet om nogle af de nye søge-muligheder, men altså Stjernevisning - den fattede jeg heller ikke lige umiddelbart.

Stjernevisningssøgning på Folketinget
Den er også svær at få oplysning om - men det hjalp meget for mig, da jeg fandt ud af at den engelske term er Wonder Wheel. Stjernevisning er et rigtigt dårligt ordvalg, fordi man så tror det har noget at gøre med de stjerner man kan give sites i søgeresultater (så de fremhæves ved senere søgninger der inkluderer dem.)

Men som jeg har konstateret Stjernevisningen fungerer, er det en form for associations række, med det oprindelige søgeord i midten, og andre søgeord som google over tid har set relaterer sig til det søgeord arrangeret rundtom - i en form for stjerne, deraf ved det danske navn.

Så reelt set er det vist en form for forslag til andre søgninger - som så kan bringe dig til atter andre, og forhåbentligt kommer du nærmere dit mål. Men jeg fandt denne video, da jeg nu fandt ud af at det hed Wonder Wheel - hvor Google selv forklarer hvad det handler om. Måske det gør os klogere? (Man kan iøvrigt finde lignende forklaringsvideoer fra Google her.)


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: