Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 7. august 2010, kl. 21.14

Flittige dage

I har måske opdaget at der ikke er kommet så mange indlæg fra min kant de sidste par dage? Det er nu ikke fordi jeg ikke sidder ved tasterne - men jeg har været optaget af noget programmering. Som jeg synes bliver lidt cool - og glæder mig til at kunne offentliggøre indenfor ikke for lang tid. (Well, det er faktisk allerede offentligttilgængeligt, men det kræver I gætter en url - for mig får I den ikke af - endnu.)

Som sagt, ganske sjovt at programmere op mod google. Lidt mindre sjovt i dag at prøve at få et certifikat og en private-key til at fungere med det. Jeg ved ikke hvad det er med de certifikater, hvorfor programmerne der laver & administrerer dem absolut skal være totalt utilgængelige - og dokumentation omkring dem ligeså.

Det burde være muligt at lave en guide til det jeg skal bruge på ca 20 linier. Som kan følges fuldstændig slavisk. Men jeg har vel besøgt 30 forskellige sites idag i den forbindelse, læst 20 forskellige guides til forskellige systemer - og stadig ikke fået det til at virke. Men det er nu sat på standby, for det er faktisk skideligegyldigt, ihvertfald i første omgang.

Anyways - på trods af frustrationer har jeg fået lavet en del, og tror det kan udvikle sig til 3-4-5 ganske brugbare værktøjer til Blogger-brugere. Og det rigtigt, rigtigt gode er, at jeg har kunnet holde fokus længere end jeg har kunnet i lang tid. Hvilket er alpha & omega for mig, når jeg programmerer.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

spunky sagde ...

jeg synes nu at der stort set er kommet et indlæg pr. dag hvis ikke flere ... så du har da ikke ligget på den lade side i mine øjne!

Leoparddrengen sagde ...

Ét indlæg pr dag er ret lidt i forhold til mit gennemsnit... :)