Leoparddrengens
Public Key

søndag den 1. august 2010, kl. 19.58

Farvel til Radio Rosa

Jeg så netop i Lorry, at Radio Rosa sender for sidste gang i aften. Hvilket jeg blev helt nostalgisk over - for det var en af de lokalradioer jeg hørte en del, dengang hele lokalradio-fænomenet blev tilladt i starten af firserne (før det havde DR jo monopol på at fylde æteren i FM båndet). Det var min indgang til den danske radioscene, da jeg ellers hørte Radio Luxembourg.

Det var godt nok en kanal hvor de løse håndled tvang sig vej gennem højtaleren, og egentlig startede jeg vist mest med at høre den, fordi den delte frekvens med min favoritkanal, Radio Sokkelund. Som vist er hedengangen for mange år siden. Der var 4 kanaler på den frekvens - der var også en kristen, og så kan jeg ikke huske den sidste. Men det var ikke Radio Krishna, den lå et andet sted - den hørte jeg også nogle gange, det var godt nok syret.

Men hvad angår Radio Rosa, hørte jeg den jo altså ikke fordi jeg var bøsse - for det var & er jeg stadig ikke - men jeghar vist altid godt kunnet lide at få indblik i hvad der rør sig i minoritetssamfund. Og selvom jeg ikke har været bøsse, har jeg jo altid færdedes en del i det miljø, og det er måske også noget der blev lagt grunden til dengang. Og så spillede de sandsynligvis også noget af den bedste musik...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: