Leoparddrengens
Public Key

mandag den 2. august 2010, kl. 14.24

Find dog på dine egne ord, slamhovede!

Brian Arthur Mikkelsen er i dag kommet ud af sit ferieskjul, og udtaler sin støtte til sin trængte partiformand: Hun bliver vejet på en anden vægt end andre politikere, udtaler han.

Ærlig talt, jeg synes det er så bundpinligt, når et ledende medlem i et parti eller en regering bruger et noget søgt udtryk, og alle nedad i hierarkiet efterfølgende også bruger det. Det minder vel mest og alt om en scene fra Kundskabens Træ, hvor eleverne i klassen gør alt for at mene det samme.

I dette tilfælde er det statsministeren, som for et par dage lancerede den der med, at Lene Espersen bliver målt på en anden vægt - og straks skal Brian Mikkelsen udstille sit tomrum, og følge trop.

Brian til møde med sin politiske støtte, Otto
Man kan så hæfte sig ved, at han følger statsministeren - og ikke sin parti- og gruppeformand (hhv Lene Espersen og Henriette Kjær), som har valgt at termen saglighed og usaglig skal være forsvaret.

Brian Mikkelsen fortæller også, at det som minister kan være svært at nå til alle de møder man bliver inviteret til - som Kulturminister fik han for eksempel mellem 50 og 100 invitationer om ugen, men måtte takke nej til de fleste. (Der er måske også lidt forskel på indvielsen af et nyt badminton-net i Nørre Sneum Hallen, eller fernisering i Mundmalerforeningen og et internationalt topmøde - men fint nok.)

Det giver mig så bare lyst til at spørge: Hvad så med mødeaktiviteten i Brian Mikkelsens nuværende job, som Økonomi- og Ehvervsminister? Hvorfor nævner han ikke den? Svaret er nok det indlysende, at der er mødeaktiviten ærligt talt ikke særlig høj. Men det skal man ihvertfald ikke kritisere Brian for - for hans mødeaktivitet er alligevel langt, langt højere end hans forgængeres! (Og det er jo målestokken nu om dage.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: