Leoparddrengens
Public Key

søndag den 1. august 2010, kl. 22.51

Whatever doesn't kill you

En tanke der har strefet mig et par gange over de seneste dage, er at denneher hus/skattesag måske kan ende med at blive en fordel for Helle Thorning-Schmidt. På længere sigt.

For det første må jeg sige, at jeg ikke har fuldt 100% med, da jeg var væk fra nyheder da den breakede. Jeg har  således aldrig rigtigt forstået, hvilken fordel hun/hendes mand, har fået af, at hun påstod han var i landet alle weekender. Udover at han altså kunne komme til at stå som medejer af deres hus - men hvad er fordelen lige i det?

Whatever. Der hvor jeg forestiller mig det kan gavne hende på sigt, er hvis hun kommer i Skat's helt store vridemaskine. For det burde kunne lære hende nogle ting om systemet, hun næppe kender til i dag. Om hvordan omvendt bevisbyrde - som Skat elsker - med videre fungerer.

Og det - det ville jeg godtnok synes ville være sundt, hvis vi engang fik en statsminister, som har prøvet. Og det kan jeg forestille mig, at jeg ikke er den eneste som synes.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

5 kommentarer:

Det Forkromede Overblik sagde ...

So true!!!

Det Forkromede Overblik sagde ...

Hej Leo

Ved du hvordan man laver et diasshow i blogger?

PS. Jeg bruger MAC!

Mvh
DFO

Leoparddrengen sagde ...

@DFO

Der skulle være en autoriseret gadget, ved navn Slideshow du kan bruge. Det negative ved den er, at den ikke kommer til at indgå som del af et indlæg, men ryger ud i en sidespalte, og således kommer på alle indlæg. Hvilket er fint, hvis det er det man er ude efter...

Men jeg forestiller mig, at det du skal bruge er noget hvor man kan uploade billeder, lave dem til et slideshow, og så embedde i et indlæg. Det her ser ud som noget af det rigtige.

Men det er altså ikke noget jeg selv har prøvet, har bare googlet "blogger slideshow".

Leoparddrengen sagde ...

Picasa (som du allerede har konto til, når du bruger Blogger) giver iøvrigt også mulighed for det.

Det Forkromede Overblik sagde ...

Tak for hjælpen... Jeg er virkelig en it-spass, så jeg må i gang i god tid, og det passer nok at det tager mig ca. en måned at få det til at du. Men tak!

Spamordet er iøvrigt preape... før abe føler jeg mig også som i it-sammenhæng;-D