Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 3. august 2010, kl. 19.02

Nå, crap

Hvis nogen har fulgt min guide fra tidligere indlæg, for at lægge filter på google analytics for at undgår referrer spam - så følg også det råd der hedder at holde øje med GA bagefter nøje - for det lader til for mig, at der ikke er blevet optalt besøg hele eftermiddagen.

Jeg checkede ellers efter at have lagt filteret på, og da fungerede det tilsyneladende godt nok - men der blev jeg åbenbart snydt. Så nu har jeg pillet det fra igen - og jeg har også fjernet det tidligere indlæg, ihvertfald til jeg finder ud af hvad der er gået galt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Vad sjutton gör de reklam för. Den där brasilianska webben (som börjar på g och slutar på net)vars namn jag inte vill nämn för då gör jag ännu mer reklam för dem. Det jag sett hittils är bara nonsense produkter. Sånt som inte existerar. Är det huvuddomänet? Eller har de någon gömd besökstatistik som inte syns på de referrerande sidorna?

Uden Relevans sagde ...

Hvis bare jeg anede hvordan man bruge GA konstruktivt.

Etstykkemedlis sagde ...

jeg står altså også af her Leo.. simpelthen for teknisk

Leoparddrengen sagde ...

@Anonym

Aner det ikke. Det kan være dem selv, ellers havde de lidt AdSense reklamer, men det var meget lidt. Så udover at få lidt flere hits er jeg også ret uforstående.


@Morfar

Synes egentligt min google spørgsmål serie, som jo baseres på GA oplysniner, er rimelig konstruktiv. Men jeg ved ikke om det er sådan du mener?


@lmp

Ja, jeg endte jo vistnok også med at kludre i det selv, og miste 6 timers hits i mine statistikker - endda hvor der var virkeligt run på, på grund af Contadors skifte til Saxo Bank.