Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 4. august 2010, kl. 00.50

En MAC

I dag har jeg lært (se kommentarerne i linket), at Mac i virkeligheden er noget kosmetik. Det var der ærligt talt godt nogen der kunne have fortalt mig noget før - nu forstår jeg bedre jeg har haft så mange problemer med at hjælpe min mor, gennem tiden.

Og hvorfor det ikke er til at finde rundt i tasterne. Og hvorfor jeg altid efterfølgende er endt op med underligt farvede fingre.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

SidneyLise sagde ...

Lige en generel kommentar til linkaktivitet: Vi har bemærket, at du rigtig tit - som i flere gange om ugen - kommenterer et af vores indlæg, hvorefter du linker til din egen blog under dække af, at det er relevante indlæg, du linker til.

Grundlæggende udgiver vi ikke indlæg indeholdende links til andre folks blogs, medmindre vi decideret efterspørger dem. Derfor vil kommentarer af den karakter ikke blive udgivet frem over - uanset hvor meget du prøver at argumentere for linkets relevans for vores oprindelige indlæg.

- SidneyLise

Leoparddrengen sagde ...

Jamen, fint - jeg skal aldrig linke til mig hos jer mere.

Det er iøvrigt et spørgsmål jeg tidligere har haft oppe at vende.

spunky sagde ...

jeg synes nu ellers den var meget god og sød...
og du må gerne linke alt det du vil over hos mig, jeg er ikke sippet! ;-)

Leoparddrengen sagde ...

@spunky

Tak!