Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 14. april 2010, kl. 15.30

Saxo Bank: En god dag!

Ganske vist anklages Saxo Bank for svindel og humbug, og for at deres kunder taber penge til gunst for Saxo Bank. Men det er de jo så vant til, og det kan man vel ikke helt komme uden om. Som bekendt kan man ikke lave omelet uden at slå æg i stykker.

Hvad de imidlertid ikke er vant til, er at deres politiske gren, kaldet Liberal Alliance, kommer over spærregrænsen til Folketinget, ifølge en meningsmåling foretaget for MetroExpress af firmaet YouGov Zapera (dem har jeg godtnok aldrig hørt om før.)

Naturligvis jubler Anders Samuelsen og Simon Emil Ammitzbøll. De ser sig jo nu som det nye fundament for regeringen, som de ikke vil kunne komme udenom efter et valg.

Det er dog nok at tage munden lidt for fuld - for samme meningsmåling peger på en nærmest massakre af den nuværende regering, så der bliver stadig ikke meget med at være bærende støtteparti. Og det er da flot at LA altså har høstet et par procentpoint af frafaldet fra regeringens inkompetence - vælgere som altså ikke længere kan få sig selv til at stemme på et af de to regeringspartier, men heller ikke kan skifte fløj.

Det er flot. Og skulle det resultat holde stik vil det da være storartet.

Og for at gøre glæden komplet for Saxo Bank lader det også til at Gordon Gekko er på vej ud af fængslet, og får en revival til efteråret. Tak til Bloggalicious for at gøre opmærksom på det ved dagens tidligere grådige indlæg.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Bloggalicious sagde ...

YouGov Zapera laver webmålinger med paneldeltagere, der selv har tilmeldt sig panelet - og altså har erklæret, at man frivilligt vil udfylde spørgeskemaer og meningsmålinger på nettet mod at få point, som man kan spare sammen til at købe varer for. Jeg er medlem og har lige modtaget nogen dejlige Summerbird-mandler - nam nam.

Leoparddrengen sagde ...

Bon appétit! Ja, jeg checkede dem også ud efter at have skrevet ovenstående. Man ved aldrig hvor der ligger en god historie gemt. Tænk hvis de var ejet af Saxo Bank :)

(Det kan de forsåvidt stadig være, jeg har ikke checket aktierne...)