Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 17. april 2010, kl. 00.02

Demi Moore nøgen

Da jeg kan se for programmet imorgen, at der sendes Et Frækt Tilbud, forestiller jeg mig at der kan blive søgt på Demi Moore nøgen, så som del af mit vedvarende eksperiment med kendte nøgne er det jo oplagt at lave et indlæg om.

Men faktisk også ganske relevant - for jeg har længe haft lyst til at anbefale Carl Hiaasens forfatterskab - og han står jo blandt andet bag bogen Striptease, som er filmatiseret med... Demi Moore i den strippende hovedrolle.

Hiaasens bøger er ekstremt morsomme, med et særdeles skarpt og unostalgisk fokus på politik og korruption i Florida. Hans bøger er ikke en decideret serie, men der er gennemgående personer - ikke mindst den tidligere guvernør, som fik nok af det hele, tog sit gode tøj og forsvandt - og nu lever som mere eller mindre gal eneboer, og skaffer sig føde ved at spise roadkill.

Bøgerne er hurtigt læst, så der er virkelig ingen grund til ikke at give sig i kast med dem. Og persongalleriet er herligt, selvom langt de fleste er ganske usympatiske - for de er det på den gode måde.

Udover Striptease husker jeg mine favoritter som Double Whammy og Skintight.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: