Leoparddrengens
Public Key

mandag den 12. april 2010, kl. 11.34

A gentleman never tells

Nu kørte jeg så meget på at være en gentleman igår, at jeg føler behov for at understrege, at da jeg gik på Amigo Bar i nat, fuld og skæv, og slet ikke som Leoparddreng, men i mit civile; for at vinde lidt tilbage af den weekend jeg pludselig i den tilstand syntes jeg ikke havde udnyttet; værende meget lidt scorbar, hvis jeg selv skal sige det:

At dér skete der noget, som jeg som gentleman slet ikke vil nævne, ligesom jeg ikke vil tale om hvad der skete i morges. Udover at der ikke skete noget som vil markeres på nogen Richter-skala, men jeg har på den anden side informeret så meget om hvad der ikke er sket gennem tiden, at jeg også nu højlydt er nødt til ikke at informere om hvad der endte op med at ske i nat.

Måske jeg skal skifte hest fra Flemming Povlsen til Fabian Cancellara?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Hey hey hey! tillykke. :)

Bloggalicious sagde ...

He he - måske skal du ligefrem til at ændre strategien med leopardkostumet, når nu det virker bedre uden?

Leoparddrengen sagde ...

@Morfar

:)


@Bloggalicious

Det ville jeg jo nok overveje, hvis det var scoring som var mit primære formål med at gå i byen. Men det er det nu sjældent.