Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 14. april 2010, kl. 12.50

Greed is Good

Jeg fik lige lyst til at bringe nedenstående, i anledning af det tidligere indlæg om Saxo Bank, der lever af kundernes tab.

Lars Seier Christensen i rollen som Michael Douglas
Det kunne være Lars Seier, men er Gordon Gekko fra filmen Wall Street. Og jeg skal måske lige understrege, at jeg ikke som sådan har noget imod lysten til at tjene penge, som fremført af Ayn Rand. Som Lars Seier jo påstår han er mere eller mindre discipel af. Problemet opstår når lysten til penge får kæden til at hoppe af, og man spiller med mærkede kort.

Som Gordon Gekko gjorde, og som Saxo Bank igen-igen anklages for.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Bloggalicious sagde ...

Jeg har set en ret lækker trailer i bio til Wall Street2-Money Never Sleeps, som er ved at blive produceret - det kunne godt blive interessant:
http://www.imdb.com/title/tt1027718/

Leoparddrengen sagde ...

Tak for info - det vidste jeg slet ikke var på vej. Men jeg kunne se et par stykker på YouTube:

Money Never Sleeps - Trailer 1
Money Never Sleeps - Trailer 2

Poster dem nok rigtigt lidt senere :)