Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 15. april 2010, kl. 21.23

Aske til aske?

Hele ugen har jeg gået og været lidt irriteret over jeg har kunnet lugte røg og aske i min lejlighed. Lidt min egen skyld, da jeg i nattens anledning forleden lod en gæst ryge. Ellers er det måske sket 2 gange i de sidste 3 år, at nogen har tændt en smøg herhjemme.

Og når det ikke er noget der sker normalt, hænger det virkelig ved bagefter. Så jeg har virkelig luftet meget ud i løbet af ugen - også i anledning af vejret - og jeg syntes da også det var ved at forsvinde.

Så var vi ved min mor i aften, og vi kommer hjem - jeg har efterladt vinduerne åbne - og jeg synes der lugter helt vildt af aske. Meget mere end før - men lidt anderledes.

Og først forbander jeg de par smøger der blev røget her den anden dag langt væk, så tænker jeg at det også kan hænge i tøjet fra min mor (det er ganske normalt) - men det er altså i lejligheden. Men så kommer jeg i tvivl - for det kan vel faktisk også være en hilsen fra Island, fra Eyjafjallajökull.

Ikke til at vide - men man kan jo hurtigt blive aske-fokuseret disse dage. (Iøvrigt - mit indlæg den anden dag - det handler altså om et muligt/sandsynligt udbrud på Katla, ikke de her småting vi er vidne til i øjeblikket.)


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: