Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 15. april 2010, kl. 09.33

Olicom 25% op

Da jeg jo åbenbart regnes som webstedet at gå hen, når der søges på selskabet, på grund af dette gamle indlæg om Olicom, ser jeg også nogle af de søgninger der bringer folk.

For eksempel søgninger på Olicom 25%. Og det undrede mig hvorfor det var. Og det undrede mig hvad det skyldtes. Indtil det slog mig, at det er folk som læser børslister, der pludselig ser at Olicom er steget 25%. Og tænker: hvad er nu forklaringen på det, er det en kage jeg kan få en bid af?

Og det sker ganske ofte at Olicom på lister står til at være steget 25% - nemlig fra 0,04 kr pr aktie til 0,05 kr.  Og så hopper aktien op som en af de mest stigende på dagen, ofte den mest stigende.

At aktien så en dag eller to efter står til at falde 20 %, fra 0,05% til 0,04 %, og aktien dermed er ligevidt, er der ikke nogen der lægger mærke til - for faldende aktier vises ikke så markant som stigende på mange sites.

Men det er altså forklaringen på de tilsyneladende enorme kursudsving, men bliv ikke narret af det! Læs eventuelt det gamle indlæg om Olicom, inklusive kommentarene.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Procenter er et dejligt redskab.

Leoparddrengen sagde ...

Joda! Ihvertfald 55% af tiden (+/- 25%).