Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 15. april 2010, kl. 13.00

Statsledere håber på vulkan-aske

Som opfølgning på gårsdagens indlæg, om hvem der skal sendes til Lech Kaczynskis begravelse, kan jeg forestille mig at en del statsledere håber på, at den her aske-sky fra Island, som forhindrer lufttrafik i store dele af Nordeuropa, vil vare ved og brede sig. Så man har en rigtig god undskyldning for ikke at møde op.

Jaroslav Kaczynski vil selvfølgelig nok synes det er en tynd undskyldning - hans bror døde trods alt ved uforsvarlig flyvning, så hvorfor skulle de andre ikke også kunne det - men de fleste vil nok synes det er ok. Og ikke ærgre sig synderligt over ikke at kunne møde op.

Angela Merkel kunne sikkert strengt taget godt nå frem i bil, men kan sikkert finde på undskyldning for det også - støv i karburatoren eller noget.

Så med lidt held ender det med, at kun Hvideruslands diktator, Alexander Lukashenko, ender med at møde op fra udlandet. Og det vil faktisk også være ganske passende - for der er tale om to rigtigt flinke personer, som elskede at hade hinanden*. Og så kan Lukashenko jo få rig lejlighed til at fortælle Jaroslav, hvorfor Lech døde.


* Jeg kan også forestille mig, at det er den egentlige årsag til at Lech Kaczynski ikke lod sit fly omdirigere til Minsk, som det ellers blev beordret til.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: