Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 6. april 2010, kl. 00.21

Er det så mig der bliver mindre?

DR har en historie om at gennemsnithøjden for mænd ikke er steget siden 1990 - ja, den er faktisk endda faldet lidt.

Det har jeg lidt svært ved at forstå, for jeg synes folk bliver højere og højere, og hvis jeg befinder mig i en gruppe af unge mænd kan jeg føle mig som decideret dværg nogle gange. Hvor jeg som ung følte mig nogenlunde gennemsnitlig på det punkt.

Den eneste forklaring er vel så, at det er mig der bliver mindre og mindre?! (Eller også er det fordi tallene stammer fra forsvarets session - som jo nu hedder Forsvarets Dag - og der også kommer unge kvinder som melder sig frivilligt. Og de ikke har tænkt på at kønsopdele tallene, fordi de tror det kun er mænd der er til session. Det kunne være en tilpas fucked up forklaring.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: