Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 10. april 2010, kl. 16.41

Virkelighedsfjernt

TV2 vil meget gerne undgå at skulle lave børnetv. Der er nemlig ikke penge i det.

Men det skal de ikke regne med at få lov til, for Karin Nødgaard fra DF udtaler:
Det er meget vigtigt, at der er godt børnefjernsyn. Vi skal sørge for, at vi har udsendelser, der kan udkonkurrere de programmer, der kommer fra udlandet, som er masseproduceret. I Danmark har vi en stærk tradition for godt børne-tv, og det er noget, der skal prioriteres.
Jeg er sådan set enig. Det er bare en lidt pudsig sammenhæng at sige det i, for TV2 har ikke andet end masseproduceret, udenlandsk børne-tv; det eneste der er gjort i forhold til danske børneprogrammer, er at lægge danske stemmer på importen.

Interessant hvis TV2 havde modet til at komme med det argument: "Jamen, det vi viser er i forvejen noget udenlandsk lort, så vi kan ligesågodt slukke for det hele."

Personligt, i forhold til mine børn, ville det nu ærgre mig gevaldigt hvis TV2 lukker for børnefjernsyn. For i og med at jeg ikke har alle mulige kabelkanaler er udbudet begrænset til DR1, Ramasjang og TV2. Og ungerne kan altså indimellem meget godt lide noget af det her udenlandske crap; POKéMON var for eksempel i mange år den ældstes yndlingsprogram.

Men i samme artikel står så også i en bisætning, at de vil have 4 minutter lange reklamepauser i en lang række underholdningsprogrammer. Og det lyder slemt, for hvis der først begyndes på den glidebane varer det ikke længe, før der er reklamer overalt i programmerne, inklusive film og serier. (Iøvrigt, det der Bingo Banko, som jeg har set ca 2 minutter af, hvorefter jeg følte mig fuldstændig sindssyg, er da en lang reklame?!)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: