Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 6. april 2010, kl. 06.22

Vanessa Hudgens nøgen

Vanessa Hudgens når hun ikke er nøgen
Hvem er Vanessa Hudgens? Det var det spørgsmål jeg måtte stille mig selv, da jeg legede med et Google-værktøj, som fortæller hvad der bliver søgt på for tiden.

Jeg havde indtastet ordet nøgen, og det fortalte mig så, at der var kraftig vækst på antallet af søgninger på "Vanessa Hudgens Nøgen".

Så det måtte jeg jo også prøve - og det viser sig, at hun åbenbart er med i Disney's High School Musical, og at hun en eller anden gang har sendt nogle billeder af hende afklædt til en daværende kæreste, som han siden har lækket (han arbejder nok i Forsvaret). (Nøgenbilleder man kan se her, samt flere billeder her.)

Men straks var SEO-konsulenten jo efter mig, og sagde at jeg altså skulle prøve at lave et indlæg med den titel, når nu Google siger det er i kraftig vækst. Så det være hermed gjort - så er jeg spændt på om det virker.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Det tror jeg at det gør! jeg får tit på Frevert hende fra DF, og jeg har da også et bedle af hende liggende til husarerne.

Leoparddrengen sagde ...

Jam, der er ingen tvivl om at nøgenhed sælger! Det har jeg også konstateret tidligere. Nu er spørgsmålet bare om man kan stole på Google, når de skriver at søgninger på hende her er "kraftigt stigende".

Det håber jeg ikke de er på Frevert... som vel egentlig burde omtales som hende fra CD, da det jo var det sidste parti hun var en del af, inden det gik helt rabundus.

Uden Relevans sagde ...

hehe ja kører det ellers godt med de der ads?

Leoparddrengen sagde ...

Tjah... jeg ved ikke hvad jeg havde forventet - vist ikke så meget. Og det er det heller ikke. Men jeg synes det er meget sjovt, som eksperiment.