Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 10. april 2010, kl. 12.50

Arkiver

Jeg har ændret indstillingen af, hvordan mine blogindlæg arkiveres, til at gå fra månedligt til ugentligt. Jeg synes ellers det ser pænere ud, og giver mere mening med månedligt.

Men jeg kan også se, at en del som havner på bloggen via en søgning, tager videre med uforretet sag, fordi de er havnet på en arkiv side. (Jeg gad iøvrigt vide, hvorfor søgende nogle gange havner i arkivet, og nogle gange på siden for det egentlige indlæg?!) Og mine arkiver er jo ikke helt små, når det er en måned af gangen - så mange opgiver at finde det de leder efter, hurtigt. (Og bruger åbenbart ikke tricket med at lave en søgning indenfor websiden.)

Så derfor ændringen. Hvis det generer nogen, så lad mig det vide.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: