Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 8. april 2010, kl. 15.16

Asia Argento nøgen

Asia Argento nøgen - næsten
Asia Argento
Jeg har netop læst en artikel i Politiken om skuespillerinden og instruktøren Asia Argento - jeg havde ikke hørt om hende før, men hun (og hendes far) lyder som en interessant person. Hun kommer hertil i forbindelse med CPH PIX, hvor to af af hendes film vises. Det kunne såmænd godt tænkes jeg kunne finde på at se en af dem.

Artiklen i Politiken fokuserer meget på hendes mange nøgenscener, så det var jo så også oplagt for mig - som del af mit eksperiment i forhold til at trække folk til via nøgen-overskrifter - at bruge ovenstående overskrift.

Men så kan jeg iøvrigt også se, at Flash Gordon vises på festivalen. Som jeg husker det var den ikke særligt god, men meget kitchet. Og det kitch er nok ikke blevet mindre potent af at have lagret i et kvart århundrede. Så det kan nok være ganske sjovt at se.

Om ikke andet er der jo den klassiske musik...


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: