Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 8. april 2010, kl. 12.33

Lavthængende frugt

Lene Espersen er røget op i et hysterisk, rødt felt efter kritik (af hele regeringen, men ikke mindst hende) fra Dansk Folkeparti.

Og det ville være ret let at lave en satirisk parodi på hende, men det er ærlig talt for let. Eller også er jeg bare ikke i det humør for tiden.

Hendes umiddelbare eneste konkrete forholden sig til kritikken, er at hun kun kan tale for sig selv, men hun elsker sit arbejde som udenrigsminister og for hende er det et drømmejob. Lidt mærkelig måde at svare på kritik, for spørgsmålet gik vist ikke på hvor meget hun holdt af jobbet; faktisk tror jeg de fleste godt kan forstå hun kan li' det, foreløbig har hun vist ikke lavet så meget andet end at være på Mallorca.

Ellers går hendes kritik af kritikken mest på, at det kunne de sgu godt lige have holdt for sig selv, eller i det mindste drøftet bag nedrullede gardiner. Et interessant forsvar af regeringen - som jeg måske netop ville have holdt bag nedrullede gardiner, Men Lene-pigen mente åbenbart at det ville redde regeringen i offentligheden.

Hvorfor Dansk Folkeparti vælger at kritisere regeringen så hårdt nu, kan man jo kun gisne om. Jeg har ikke noget entydigt svar, men et billede af rotter, som forlader en synkende skude, bliver ved at dukke op for mit indre blik.

Hvis jeg skal give et konstruktivt forslag til Lars Løkke: Hvad med at flytte hele regeringen til en spansk ø - Ibiza mangler I vist at være på? - resten af året? Så slipper I for alt det ævl og kævl herhjemme, I sparer en masse CO2 (fordi I ikke skal rejse frem og tilbage hele tiden), og ikke mindst: så slipper vi for jer.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Jeg tror at DF vælger at profilere sig fordi Konservastive er svage nu, så DF kan blive det næststørste parti, så de kan komme i regering officielt.

Leoparddrengen sagde ...

Mjo, men det er jo den evige historie - de prøver jo altid at nedgøre K, for egen vinding.

Forskellen er her, at det er hele regeringen, inklusive Venstre-delen og Løkke selv, de er ude efter.