Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 2. maj 2009, kl. 09.54

Hetero Pride

Her til morgen lå jeg og tænkte lidt. Udover at tænke på, at det altså kunne være meget rart med nogle arme omkring mig, tænkte jeg på at det altså kunne være meget sjovt at være med i sådan en Pride Parade, iført en af mine dragter. Men selvom det jo kunne være meget sjovt, ville jeg jo nok føle mig lidt ved siden af, i og med jeg jo altså ikke er homo.

Så hvad der kunne være fedt ville være, hvis man kunne lave en ting henad Pride'n, men for heteroer - hvorfor skal det være homoerne der har alt sjoven? Problemet er selvfølgelig nok, at den gennemsnitlige hetero er dødkedelig, og ikke vil have det sjov, så det kunne nok være svært at få stablet på benene.

Men man kunne jo starte i det små - kan lige se mig alene dansende på en ladvogn kørende nedad Nørre Voldgade med et skilt med Hetero Pride på siden. Gad vide om man kunne finde en chauffør? Og gad vide om 2. g'erne ville undlade at kaste sten efter mig, når jeg jo nu reklamerer for deres (officielt) foretrukne sexualitet?

Nå, men kom så til at spekulere på hvad musikken skulle være? Homoerne har jo deres bøssedisko, og det er effektivt, og det meste kan jo i en snæver vending falde ind under betegnelsen. Så hvad er det mest hetero-agtige musik?

Jeg nåede frem til Meatloaf's Paradise by the Dashboard Light - og det er jeg glad for, for det fik mig til at finde den på YouTube; der findes åbenbart en video til den, men man kan godt se det er fra før MTV...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Erna sagde ...

Du ville nok ikke være alene.. Jeg ville stå lige ved siden af :)


Noget helt andet er jeg er total med på, at man skal hylde sin sexualitet, selvom man bare er kedelig hetero. Men 2. gerne vil nok stadig kaste med sten - for man hylder det jo stadig på en mærkelig og uforståelig måde.

Leoparddrengen sagde ...

Det første er da glædeligt - så mangler vi bare chaufføren ;)

Det andet ville nok også være min forventning - det var lidt pointen. Men så har man da også opnået en form for ligestilling!