Leoparddrengens
Public Key

søndag den 26. april 2009, kl. 06.59

Kort fortalt premiere

For det er alt jeg kan finde ud af lige nu. Den havde lidt af det hele - men jeg savnede også lidt af det meste.

Og så rendte jeg ind i en dårlig timing - for der opstod en død periode netop som jeg havde afskrevet at gå andre steder hen. Jeg overvejede så at gå hjem med det samme, men jeg var heldigvis standhaftig - for der kom gang i den igen. Alt i alt kan jeg ikke klage. (Og, ja, jeg håber meget på kontakt fra nogle af Jer jeg mødte!)

Men lige nu skal jeg prøve at se om jeg kan sove lidt inden jeg skal til min bror og se Liege-Bastogne-Liege. eftersom jeg kun har sovet noget med 1½ time siden fredag er det tiltrængt!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det var skønt at danse med dig på Amigo! Tak for dansen.

Leoparddrengen sagde ...

Jamen, tak, i lige måde - whoever you are ;)