Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 6. januar 2009, kl. 22.43

Ingen kommentarer

Som det måske er bemærket, er det ikke muligt at kommentere på denne blog - ihvertfald indtil videre.

Det skyldes at jeg gerne vil finde min form - og er lidt bange for, hvis jeg begynder at få kommentarer, at jeg vil skrive ifht at få flere af dem, eller få bestemte typer svar. Som det er nu, er jeg dejligt fri for at tænke på den slags. Og kan også et eller andet sted meget godt lide følelsen af at skrive i det offentlige rum, men ikke ane hvor mange der læser det (samtidig med at jeg også nogle gange føler det omvendt).

Men har på det seneste været lidt rundt på nogle andre blogs, og har selv lagt nogle kommentarer - og kan da godt se et interessant aspekt i den side også.

Så måske ændrer jeg på det henad vejen. Indtil da er man altid velkommen til at droppe mig en mail - leoparddrengen -at- gmail.com

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: