Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 31. oktober 2009, kl. 00.18

I dag har bloggen fødselsdag...


Ja, det er i dag et år siden jeg leverede første indlæg - med en meget passende titel, men et ret... søgende?... sprog. Jeg føler mig ihvertfald en del sikrere i min skrivning, i sær i forhold til hvad jeg vil udtrykke i dag.

Så det har da bestemt været et givtigt år på det plan - og mange andre. Jeg har ihvertfald ikke fortrudt jeg gik igang med det her blogning, selvom jeg stadig ikke har noget bestemt mål med det - udover at blive Danmarks mest læste blog og indføre en ny verdensorden, naturligvis, og gøre min sjæl udødelig i dybet af Googles servere.

Jeg havde på et tidspunkt tænkt at der skulle opsummeres lidt i dagens anledning, men det vil ærlig talt blive lidt for meget, ovenpå nylig blog-award og jubilæumsindlæg.

Så jeg nøjes med et stille og roligt til lykke til bloggen og mig ;)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Anonym sagde ...

Gratulerer med dagen, da! Jeg håper at jeg også blir litt sikrere etter hvert. Men det ser jo ut til at der er håp!

Hilsen Carmen