Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 31. oktober 2009, kl. 20.59

Spændende arbejde

Indimellem ser man de her folk, der skal lave trafiktællinger. De sidder ved et travlt gadekryds og kigger ud i luften, mens de sidder og trykker meget hurtigt på nogle knapper på et mærkeligt apparatur.

Jeg har ofte tænkt på, at det da næppe kan være særlig sjovt i længden.

Men nu får de hård konkurrence - nu skal der nemlig også foretages burka-tællinger. Så burka-udvalget kan have et ordentligt videnskabeligt rundlag at arbejde ud fra - de skal jo nødig beskyldes for at foreslå hovsa-løsninger.

Det må godt nok være kedeligt - sidde og tælle hvor mange der kommer forbi med burka. Med højre hånds tommel på spring til at trykke på den højre knap på apparatet (den venstre er til dem som går med niqab). Men glæden er vel så meget destor større når/hvis det skulle lykkes at få talt en burkaklædt?

I mit nabolag har vi en kvinde som går med ansigtet tildækket med mørkt klæde. Mit indtryk har altid været, at hun gør det fordi hun er skamferet eller skammer sig over sit ansigt, eller lignende. Det virker ihvertfald ikke som om det er af religiøse årsager. Jeg gad vide om hun også vil blive talt med - og ved et eventuelt kommende forbud tvunget til at vise sig frem som hun er?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: