Leoparddrengens
Public Key

mandag den 26. oktober 2009, kl. 21.49

Jukebox

Jeg har nu prøvet at lave en jukebox på jango.com - den kan ses (og høres) til venstre; nu prøver jeg at lade den være på lidt, men sig til hvis den generer. Eller skift musikken.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Hej Leo. Fint nok med Jukebox, men behøver den at starte automatisk. Hvis man ikke lige er i humør til musik eller hører musik i forvejen, skal man hastetrykke på mute-knappen. Lidt træls, og jeg kommer heller ikke forbi for at høre musik, men for at læse, hvilke underligheder du nu har oplevet ;O)

Anonym sagde ...

JA - enig! Og hvis bare, du kunne trykke på Shuffle, eller noget. Jeg er meget træt af Pink!

Mvh, Louise

Leoparddrengen sagde ...

Jeg var selv nået til samme konklusion - det burde være fixet så der ikke er autoplay nu.

Leoparddrengen sagde ...

@Louise

Jeg kan nu stadig godt lide P!nk, men jeg er enig i at det ville være mee fornuftigt hvis den valgte et tilfældigt nummer. Men det kan man åbenbart ikke sætte den til, den må gemme en playlist når man gemmer scriptet.

Jeg havde forestillet mig den fungerede lidt mere som jukeboxen på Amigo (bare uden MGP-sangene).

Men nu er det ihvertfald slået fra, så du kan holde ud at være her ;)

Knus
din Leoparddreng