Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 31. oktober 2009, kl. 14.07

Så kunne de ikke vente længere

For et par uger siden beskrev jeg, hvordan vores andelsboligforenings opsættelse af brevkasser i opgangen vakte frustration blandt ukendte bude - fordi vi først ville have dem taget i brug fra nytår.

For et par dage siden forsvandt seddelen der fortalte at de ikke var i brug så pludseligt. Dernæst forsvandt tapen som gjorde det umuligt at komme noget i sprækkerne.

Og i dag da jeg kom ned - jeg skulle ud for at handle ind - var der så fyldt med reklamer i samtlige sprækker og åbninger.

Set fra den lyse side: jeg tror jeg får taget mig sammen til et Nej-Tak til reklamer skilt - og går over til at checke det jeg ønsker at checke på nettet. For at skulle gå rundt og smide ud hver dag holder jeg ikke til, ligesom jeg ikke gider slæbe det hele op hver dag. Og med de mængder der kommer er det jo nødvendigt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: