Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 4. april 2009, kl. 23.11

Monster vs Aliens


Jeg var så inde og se denne animationsfilm i dag, med min ældste søn, samt en ven og hans ældste.


Børnene var på alle måder glade. Jeg syntes også den var god, dog kunne manuskriptet have været strammet gevaldigt op mange steder - den er således ikke på højde med toppen af de senste års klassikere indenfor animationen, men er vel på det jævne med pil opad.


Hvor MvsA virkelig slår benene væk under en, er at den er i 3D. Det skal så siges, at jeg ikke har set nogen af tingene i planteriet med videre - jeg kender det kun fra gamle film i fjernsynet med rød/grønne briller, hvor man skulle bruge meget god vilje på at se mere end 5 minutter.


Ikke sådan her. Brillerne er farveløse - og effekterne virker. I den grad. Filmen er så tydeligvis også meget lavet til at udnytte det, så det må være en flad fornemmelse at se den i 2D (ordspil med vilje). Men ærlig talt, og kort fortalt - det var sgu en oplevelse. Hvem ved, måske det bliver standard om få år? Jeg kan kun sige, prøv det - det var sgu sjovt at se, også selvom filmen i sig selv kunne være bedre.


Hvis man ikke har børn med, kan jeg forestille mig det vil være en fordel med en engelsk version.


Og så var det rart at høre at Aqua ikke er helt glemt i det store udland :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: