Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 12. februar 2011, kl. 00.58

De grønne grises tid

Jeg forestiller mig, at i den generelle glæde over udviklingen i Ægypten, skides der rundt omkring grønne grise. For eksempel i Søren Espersens træningsbukser - han har været en af de argeste fortalere for, at det ville være bedst for alle, hvis Mubarak blev ved magten. Den umiddelbart mest indlysende grund er jo nok, at det ville sikre Israel - landet som er hans personlige ven - stabilitet længe fremover.

Men den virkelige, dybe frygt er sgu nok: hvad nu hvis Ægypten går hen og bliver demokratisk? Hvis Mellemøsten begynder at nærme sig demokrati? Nu har vi i et årti gået og hængt alt hvad vi sagde på, at muslimer, islam, muselmænd,  muhamedanere ikke er, ikke kan være demokratiske. Det vil jo være en nedsmeltning hvis det viser sig ikke at være rigtigt. Så naturligvis må heppes på diktatorerne. Trist, Søren, virkelig trist.

Andre som jeg kunne forestille mig skider lidt grønne grise, er de dele af USAs black-ops, som har udleveret fanger "ekstraordinært" til især Ægypten - så de kunne blive tortureret der, og måske komme med oplysninger som kunne være interessante i the War on Terror.

Jeg er ret sikker på Bush jr, Karl Rove, Dick Cheney og Donald Rumsfeld sidder på tønden lige nu. De prøver sikkert at berolige sig med, at der har været næsten 3 uger til at makulere det værste. Og der sikkert går adskillige måneder før der er styr på dokumenterne. Men samtidig ved de jo også godt, at der er mange der har tegnet nogle livsforsikringer i de dokumenter - de er ikke bare pist-væk allesammen. Og de skal nok komme for en dag- før eller siden.

The Haag is calling!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

5 kommentarer:

Steen AA sagde ...

God kommentar dér, Leo! Godt set.

spunky sagde ...

det er et studie i retorik værdigt!

og som dobbelt A siger ... Godt set!

Leoparddrengen sagde ...

Et studie i retorik... tja, måske - jeg var vist lidt stiv da jeg skrev det. Mubaraks farvel måtte jo lissom fejres! :)

spunky sagde ...

nej nej det var ikke dit indlæg jeg anfægtede .... det var politikernes retorik .... Søren E ... :-)

i øvrigt skriver men bedre i påvirket tilstand ;-)

Leoparddrengen sagde ...

Uh, jeg følte mig skam ikke anfæget, men rost. Nu bliver jeg misundelig på Søren E!

Nå, men heldigvis skal jeg huske at lave et indlæg hvor jeg gør opmærksom på, at der er dom for at man må omtale, at Søren Espersen har stået som B-medlem hos nazisterne.

Det er der ingen grund til at glemme. (Hvorfor kun B-medlem, kan man dog undres.)