Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 10. februar 2011, kl. 22.56

En gal mand

Så sad man ellers der, nærmest med popcorn & chips (men da jeg kører frugt-diæt nogle dage kun i overført betydning), og ventede på at Mubarak skulle træde tilbage. Som det har været annonceret fra mange sider- blandt andet NDP, Mubaraks eget parti - at han ville her til aften, i en tale kl 21 dansk tid. Altimens millitæret tilsyneladende har sagt, at det er dem der kører bixen nu.

Og hvad sker der så? Well, for det første kommer han alt for sent på. Og så giver han ellers fingeren til alle - gu går jeg ikke af! - også til USA, læser jeg mellem linierne, for han ævler om at fremmede magter ikke skal komme og lægge pres på ham.

Hvis ægypterne er blot halvt så skuffede og vrede som jeg blev af at se det, så er det et mirakel hvis de kan forholde sig fredsommelige. Og de går jo trods alt nok lidt mere op i det end jeg gør... Så jeg håber virkelig, at millitæret imorgen - eller i nat - går ud, og siger at fra nu af er Mubarak og Suleiman irrelevante, at de har udspillet deres rolle.

De havde chancen - men jeg tvivler på, at det kan blive ved at gå fredeligt. Det stunt idag var for langt ude. Men det er desværre muligvis også hvad Mubarak ønskede. Do not go gently into that good night, og alt det der.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

spunky sagde ...

kommer der et opdateret indlæg???

Uninstalling dictator .. 100% complete ████████████████████████████ #egypt #Mubarak

Leoparddrengen sagde ...

Tak for info, sad midt i noget kode, så den var gået over hovedet på mig. Hurra!

spunky sagde ...

det var så lidt! ;-)