Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 4. december 2010, kl. 13.20

Portrætfusk

Okay - jeg indrømmer det. Jeg romatiserede lidt på sandheden i går, da jeg påstod at det var det officielle Anders Fogh-statsministerportræt jeg bragte. Det var det nemlig ikke - jeg havde fusket lidt med at få den gode Anders Fogh til at gå i takt med tapre Nordkoreanske tropper. Og det var jo helt galt.

Eller var det? For efter det rigtige, officielle portræt blev offentliggjort har noget kørt i baghovedet. Og det slog mig nu - mens jeg vaskede op - at det nye billede da også minder en del om Nordkorea - om den der stil som man ellers kun finder i glansbillederne af Kim'erne - hvor naturen også skal indgå på en helt særlig måde? Er jeg helt forkert på den? Eller er jeg bare for ensporet - det er jo ikke første gang vore  regeringsledere har fået mig til at tænke på Nordkorea.

(Og jeg spekulerer altså stadig over hvad stjernen i mellem bøgebladende over Fogh betyder - er det Julestjernen selv, som viser vej til Frelseren?)

[Opdatering]: Se i øvrigt også min nytolkning af billedet.Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: