Leoparddrengens
Public Key

søndag den 28. november 2010, kl. 22.13

Fødselsdag i kage

Nej, det er ikke for det - den ældstes 11 årsdag i dag forløb sådan set udmærket. Men da jeg - af hensyn til eget stressniveau omkring fokus og klassearrangement hjemme i morgen, havde valgt at henlægge festligholdelsen på La Glace er overskriften rimeligt dækkende.

Jeg tror efterhånden der er nogenlunde styr på det - men jeg glæder mig godtnok til imorgen aften, når det er overstået, og jeg kan slappe helt af med børnefri.

En ting er helt sikker - jeg bliver aldrig nogen god vært. Forstået på den måde, at jeg sådan set nok er en okay vært for mine gæster - men jeg bliver altid vildt stresset af rollen, og kan på ingen måde slappe af.

I morgen er det dog heldigvis kun børn - dem har jeg det ok med. Det er værre hvis deres forældre også kommer - og det værste når min eks trænger sig på og vil "hjælpe". Det har jeg heldigvis fået forhindret dennegang - men ikke uden en akavet situation eller to.

Nå - som jeg lærte første gang jeg afholdt børnefødselsdag, passer intro-sangen fra Luftens Helte godt, til at få lidt optimisme - eller i det mindste mindre pessimisme - omkring det:
bum-bum-bum bum-bum bum-bum
det skal nok gå

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: