Leoparddrengens
Public Key

mandag den 29. november 2010, kl. 21.47

Prut og popcorn

Så er det overstået - fødselsdagene. Og nu skal jeg bare flade ud, og derefter sove. Er allerede godt på vej...

Men lige et par tanker om dagens fødselsdag for de 11-årige drenge. Som fungerer fint indbyrdes, men hvor jeg begynder at kunne mærke testosteronen presse sig på - det handler i stigende grad om at hævde sig, på den ene eller anden måde.

Og jeg plejer at lave nogle sunde indslag imellem alt det andet - og jeg slap ganske vist ok fra mangoudskæringerne, men gulerødderne var nul afsætning på i år. Det kunne jeg ellers godt få dem til at proppe i sig for et par år siden, hvis bare man lod være at gøre opmærksom på at det var sundt.

Men gang i metabolismen har de - de spiser meget, og prutter så man kommer i tvivl om man er i en kostald eller på en kinagrill - og kommer op at skændes om, hvem det nu er der prutter. Nok ikke så forskelligt fra mig egen klasse, dengang, når jeg tænker efter.

Men deres motorik kan godt nogengange bekymre mig - hvordan kan det være at ca en fjerdel af serverede popcorn (som endte med at være mange) skal havne på gulvet?? Og jeg er nogenlunde sikker på de ikke havde foodfight - det er bare popcorn som er gledet ud af hænderne, eller ikke ramte munden. Og har givet lidt snelandskab indendørs.

Og det undrede mig også, hvordan én dreng lykkedes med at tabe flormelis i så stort et omfang. Men det kunne altså lade sig gøre. Samme dreng blev i øvrigt hentet 20 minutter for sent - ligesom han blev sidste år. Og når man står og tripper for at få afleveret egne børn hos deres mor, kan det godt komme lidt på tværs. Men det er selvfølgelig ikke drengens skyld. Jeg tror også jeg undgik at være for irritabel....

Anyway - det gik sgu ok. Og det store spillehit på dagen endte sjovt nok med at være PopCaps Peggle Nights. Hvilket alle hurtigt blev fanget af; det - og Peggle - er også et geniale spil. (Hvis man ikke kender Peggle kan man spille det online i en - barberet - Peggle web version).

Fødselaren sagde, da vi gik over til hans mor, og jeg spurgte om han syntes det havde været ok, at "Ja - det gik ihvertfald en del bedre end jeg havde forventet!"

Det kan jeg jo så tygge lidt på...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Steen AA sagde ...

"bedre en forventet" ... hehe.

Annika sagde ...

Pyh - kan nærmest føle oplevelsen på min egen krop allerede. Gad vide hvor mange man bliver nødt til at invitere når man en dag i fremtiden har tvillingedrenge i hver sin skoleklasse... Forestiller mig det kan blive til pænt meget prut!

Godt det er "vel" overstået, eller i hvert fald overstået. Er du selv tilfreds?

Leoparddrengen sagde ...

I må vel overveje, om i vil splitte det op på 2 forskellige dage (hvor ingen af dem "får" den rigtige dag, naturligvis, som så kan være helliget familien)?

Det giver jo så tilgengæld 2 dage at skulle igennem - ach, godt det ikke er mig! Jeg ville sende dem i samme klasse, alene af den grund! :)

Og - jo, jeg er faktisk ok tilfreds.