Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 1. december 2010, kl. 23.17

Andersens Julehemmelighed, 1. december

[Opdatering, 9. november 2012: Man kan nu også købe Andersens Julehemmelighed på DVD!]
Jeg fik lige den idé at bringe min yndlings-ever voksenjulekalender, Andersens Julehemmelighed her i løbet af december. Når nu de (producenterne eller TV2 ikke kan finde ud af at udgive den på DVD). Jeg fandt den nemlig i sin helhed på YouTube engang. Men den konto der har uploadet den er åbenbart siden lukket - så det kan ikke lade sig gøre. (det kan det vist så alligevel - følg links til de næste afsnit.)

Her er ihvertfald afsnit 1, for den første december. Den er oprindeligt fra 1993.


(Det er alligevel lykkedes at finde andet afsnit af Andersens Julehemmelighed.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

ohhh, leoparddreng...du er Gud, hvis ellers jeg bare kunne se dit uploadede indlæg..nu har jeg snydt kineserne og er kommet ind på din blog, men kan åbentbart ikke snyde dem nok til også at kunne se et Youtube indlæg...for risgnasker da også "#¤¤%%&//&%=)(/&%#"!!!!
Og jeg FATTER ikke at de ikke kan hitte ud af at putte den på en lille DVD og sælge den.

Fru Lang sagde ...

hmmm, kan man nu ikke finde ud af at lægge en kommentar med navn...prøver lige igen...

Leoparddrengen sagde ...

Jeg gættede jo nok det var dig :) - det er dog kreperligt med de kinøjsere - nu har jeg ellers også lige fundet 2. december!

(Jeg så på en statistik for et par år siden, at julekalenderen var den mest ønskede udgivelse, som aldrig var kommet på DVD?! Det er virkelig mystisk de ikke kan finde ud af at få den ud - det er jo kult for pokker!)

Hvis du er interesseret kan jeg godt guide dig hen nogle steder, så du kan hente noget software, så du højst sandsynligt kan omgå kinesisk censur. Men jeg har selvfølgelig ingen idé om det så vil kunne bringe dig i fedtefadet på andre måder...