Leoparddrengens
Public Key

fredag den 3. december 2010, kl. 11.38

En Familie

En Familie - udfra traileren at dømme er der dømt drama. Jeg får en fornemmelse af at den godt kan blive noget stort. I det jeg har om filmen skriver de selv:
En Familie er en rørende og moderne fortælling om komplicerede familierelationer, den nye kone, de nye børn og om at rive sig løs og finde sin helt egen plads i historien. Læs mere om filmen på Facebook, og se den i biografen fra d. 24. februar 2011.
Så synes jeg nu traileren ser mere interessant ud...

Jeg kan tilføje at filmen er instrueret af Pernille Fischer Christensen og der medvirker blandt andre Jesper Christensen, Lene Maria Christensen, Line Kruse, Pilou Asbæk, Anne Louise Hassing. (Sikke mange gange Christensen?)

Af SEO hensyn kan jeg også nævne at man i traileren ser både Lene Maria Christensen nøgen og Pilou Asbæk nøgen.


(sponsoreret klip)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Jeg har set den og anmeldt den og den stank dengang.

Uden Relevans sagde ...

http://hvasnakkerduom.blogspot.com/2010/04/morfar-anmelder-en-familie-af-pernille.html

Leoparddrengen sagde ...

Ahr, tak for advarsel, så glemmer jeg alt om mine fornemmelser - jeg kan godt huske jeg læste den anmeldelse dengang.

Det er da ellers godtnok længe før du har været til screening på den?