Leoparddrengens
Public Key

søndag den 28. november 2010, kl. 12.12

Man skal høre meget, før ørerne falder af...

Nu er der ved grød en DF'er, Erik Kjelgaard - medlem af byrådet på Lolland, som klager over at det er for svært at få turistvisum. Historien er, at 12 ghanesiske kunstnere skulle have deltaget i en kunstudstilling på Gallery Sigvardson i Rødby - men de fik alle afslag på et turistvisum til en uge, af Udlændingeservice. Hvorimod en haitianer godt måtte komme ind.

Og det at ghaneserne ikke måtte kommer ind, men haitianeren gerne, er faldet Erik Kjelgaard for brystet. Han mener ikke at man sådan på papiret blot kan afvise borgere fra ét land, blot fordi man har en mistanke om at borgere fra det land kan finde på at bryde visumreglerne.

Det faktum, at der blandt de afviste visum-ansøgere er Ghanas kulturminister og turistminister (henholdsvis Alexander Asum-Ahensah og Juliana Azumah-Mensah har jeg googlet mig frem til)... kunne måske godt tyde på at, at det kan være ret svært at få et turistvisum hvis man er ghaneser?!

Jeg kan ikke lade være at synes, at det da er lidt interessant, når selv DFs græsrødder begynder at synes at det er for meget det hele.

Og så kan jeg da også personligt tilføje, at jeg synes vi har et særligt problem i at afvise ghanesere over en kam, i det Danmark er gammel kolonimagt i området (på Guldkysten, indtil 1850), hvor vi købte godt ind af slaver og elfenben.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: