Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 16. september 2010, kl. 22.40

Unitelligente indvandrerkvinder

En pensioneret professor ved Aarhus Universitet (så bliver det ikke meget mere troværdigt), Helmuth Nyborg, har været ude med en påstand om, at indvandring vil gøre den gennemsnitlige beboer i Danmark dummere. Med andre ord, indvandrerne er snotdumme, og det vil gå ned ad bakke med os, hvad enten vi forbliver racerene og bare skal forsørge de dumme tilkommere, eller vi blander os med dem (uhyggelig tanke).

Men det er ikke første gang Helmuth Nyborg (Neuburg?) er ude og lufte sine teorier og forskningsresultater - for  nogle år siden havde han således fundet ud af, at kvinder er ca 5 punkter dummere end mænd på en eller anden skala (kan huske han gjorde meget ud af det ikke var IQ, tror han kaldte det Q-faktor, eller noget.)

Anyway - den logiske konsekvens af det, må vel være at den gennemsnitlige indvandrerkvinde, og kvindelige 2g'er, er de dummeste af alle. Og det bevidnes vel også af det faktum, at det er er netop kvindelige børn af invandrere som udgør det segment, hvor forholdsmæssigt flest søger ind på en længerevarende uddannelse. De er simpelthen så dumme, at de ikke kan klare sig på anden vis.

Helmuth Nyborg (Neuburg?) derimod - jo han er så klog at han helt kan undvære hovedet. Så det holdt han op med at bruge engang i femte klasse.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: