Leoparddrengens
Public Key

mandag den 13. september 2010, kl. 19.42

Sjakalens Søn - eller hvad skal vi kalde ham, bombemanden?

Nu er der gået en halv uge, hvor vi ikke har talt om så meget andet end ham bombefyren - og vi ved stadig ikke hvad vi skal kalde ham.

Nogle medier kalder ham Bombemanden fra Ørstedsparken, men det er jo helt forkert. Han kom ikke derfra, han løb dertil. Mit eget tidligere brugte Floss-bomberen har også visse problemer.

Så jeg foreslår at vi (jeg) laver en poll, hvor man kan stemme på hvad man synes han skal hedde. Kom med forslag & begrundelser til navne i kommentarer herunder, så vil jeg om et par dage lave en ny tråd, hvor man kan stemme på de forskellige forslag.

Den der har givet forslaget som får flest stemmer, vil vinde en surprise - i en lille CD-æske købt på Øster Allé Postkontor og sendt anonymt med PostDanmark - hvis man altså vil oplyse mig hvor jeg skal sende den hen, ellers må vi finde på en anden måde.

Selv foreslår jeg at han skal have navnet Sjakalens Søn, for hans mange ansigter minder mig om - udover Inspector Clouseau - Sjakalen. Både i virkelighedens Carlos/Ilich Ramirez Sanchez udgave, og i Frederick Forsyths' fra Day of the Jackal.

Og så lyder det vildt sejt!

Så - kom med gode forslag - og spred eventuelt ordet; hvis du ikke har et forslag selv, kender du sikkert nogen som har. Og det går jo ikke at han bliver ved at være navnløs.

[Opdatering]: Deadline for forslag er midnat, natten mellem den 15./16. Anonyme forslag medtages ikke - faktisk bør man kun deltage med email og link til blog (eller med en Blogger-konto), ellers bliver det svært at bekræfte vinderens identitet.

Uh, og som ekstra incitament for at deltage: I listen af nominerede navne vil der komme link til din blog!! Do-follow og det hele! ;)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Erna sagde ...

Altså, jeg synes det er ret så passene med Postmand Per, eller blot "Den etbenede bombemand"