Leoparddrengens
Public Key

søndag den 12. september 2010, kl. 23.16

A master of disguise

Jeg skriver nok for meget om ham Floss-bomberen, men jeg kan altså ikke lade være at tænke på Peter Sellers som Inspector Clouseau, når jeg hører beskrivelsen af ham: med benprotese og brækket næse, som peger stærkt til højre.

Og tidligere sendte politiet ud, da de søgte mere information om ham, at han er 180 høj, og ca 40 år. Det har de nu - efter at have ham i deres varetægt i mere end 2 døgn - rettet til at han 25-35 år gammel - og 169 høj. Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg synes godtnok der er forskel på, om en mand er 180 eller 169.

Men - måske var politiet i tvivl om de skulle angive højden med eller uden ben? Eller også er han - som Inspector Clouseau - a master of disguise?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: