Leoparddrengens
Public Key

søndag den 12. september 2010, kl. 21.02

Floss-bomberen

Idag kom det frem, at ham bombemanden var på Floss sammen med to andre gæster fra hotel Jørgensen en aften inden sprængningen.

Og bortset fra at jeg synes han har overordentlig god smag i københavnske steder - Floss og Ørstedsparken - overrasker det mig ikke. Faktisk kunne jeg forestille mig at hele aktionen - hvad det så ellers har været - er blevet planlagt inde på Floss. Jeg har jo før slrevet om, at jeg troede stamgæsterne på Floss satser på en magtovertagelse i landet.

Og nu er tiden så kommet. Jeg tror jeg må derind og få en øl eller to, når jeg bliver børnefri. For at sørge for at være på den rigtige side, når revolutionen indtræffer. Og for at høre nyt fra hestens mund. Og for at få et par øl...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

spunky sagde ...

Hov så tag lige mig med...
for jeg vil også revolutionerer eller det der...

Leoparddrengen sagde ...

Ja, så bliver det sgu os der kommer til at sidde på flæsket!

spunky sagde ...

Yeeeeaaaa!